Sommaren är här, och vaccinationerna har tagit fart i Uppsala, Sverige och världen. Vi är optimistiska om att kunna ta in mycket publik på IFU Arena under VM i Uppsala. Med respekt för pandemin och publikrestriktioner så släpps det ett begränsat antal biljetter i olika faser, och i takt med att restriktionerna släpper så öppnar vi upp fler sektioner och rader.

Idag kl 09:00 släpps biljetterna till gruppspelet under VM, och man säkrar sin biljett till gruppspelet här: https://ifuarena.ebiljett.nu/

Sverige inleder VM med att möta Slovakien i första gruppspelsmatchen lördagen den 27:e november, och följer sedan upp med match mot Tyskland söndagen den 28:e. Sveriges sista gruppspelsmatch spelas tisdagen den 30:e november, då man möter Finland kl 17:05.

Biljetterna finns att köpa i olika priskategorier, och är uppdelade i dags- och kvällspass under vardagarna. Dagspasset gäller för matcherna med starttid 13:00, och kvällspasset för matcher som börjar 16:00 och senare. Matcherna i B-arenan är gratis.

Läs mer om biljetter till VM på vår FAQ.

VM nyheter
WFC 2021 starts in...
Dagar
Timmar
Minuter
Stäng