Spelschemat för VM i Uppsala är nu färdigställt. Det är sedan tidigare klart att SVT kommer sända mästerskapet, och spelschemat har tagits fram med hänsyn till TV-tider. Vissa mindre förändringar kan komma att ske med hänsyn till TV-sändningar.

Du kan ladda ner spelschemat som pdf här!

I VM kommer alla mötas inom sin grupp en gång, där de två bäst kvalificerade lagen i A och B grupperna går direkt till kvartsfinal, och de två bäst kvalificerade i C och D grupperna möter trean och fyran i A och B i ett play off spel.

Ryssland kommer tillsvidare stå under Internationella Innebandyförbundet (IFFs) flagg, och använda akronymen NFFR (National Floorball Federation of Russia), i enlighet med idrottens skiljedomstolsbeslut.

Se spelschemat i sin helhet här.

VM nyheter
WFC 2021 starts in...
Dagar
Timmar
Minuter
Stäng