Lottningen för VM i Uppsala hålls på lördag den 22:a maj klockan 19:00 svensk tid. Lottningen kommer streamas live på IFFs Youtubekanal 

VM i Uppsala spelas mellan den 27 november och 5 december i IFU Arena i Uppsala. 16 lag är kvalificerade och kommer delas in i 4 olika grupper. De  8 högst rankade lagen kommer delas in i grupp A eller B, och de övriga kommer lottas in i grupp C eller D. Här kan du se de kvalificerade lagen.

Lottningen kommer hållas på taket av Uppsala slott med utsikt över hela staden. IFFs ordförande Tomas Eriksson kommer vara på plats, tillsammans med fyra landslagsspelare: Eliška Krupnová (Tjeckien), Laura Manninen (Finland), Karen Farnes (Norge) och den svenska stjärnan Amanda Delgado Johansson.

Kom ihåg att följa VM på instagram @iffwfc!

Följ lottningen live på lördag klockan 19:00 här: https://www.youtube.com/watch?v=YaO7xljoAak

VM nyheter
WFC 2021 starts in...
Dagar
Timmar
Minuter
Stäng